— Jeg har jo ventet på å bli spurt om dette. Jeg har hørt om slike påstander, men kan ikke kommentere det nærmere, sier generalsekretær i Fremskrittspartiet, Geir Mo.

— Rett og slett fordi jeg ikke vet om det er riktig. Vi har gjort noen undersøkelser, men foreløpig har vi ikke klart å finne denne e-posten.

Hvordan Frp bør reagere på den slags tips, er ikke soleklart, mener Geir Mo.

— Vi får jo fryktelig mange e-poster med påstander om det ene og det andre, sier han.

Det er heller ikke første gang de får tips om at personer med tilknytning til Arbeiderpartiet, eller for den saks skyld LO, forsøker å infiltrere Frp, hevder generalsekretæren.

— Det oppleves som for fantastisk til å være sant. Vi har rett og slett hatt vanskelig for å tro på sånne historier som vi nå har sett i Bergen.

Og nettopp at tipset gjaldt Bergen kan ha gjort det enda vanskeligere å ta på alvor, mener Mo.

— Det er jo ikke til å legge skjul på at det opp gjennom årene har vært ekstra mye bråk i Bergen, sier han.

— Derfor har vi mottatt ekstra mange e-poster fra Bergen med påstander om at den ene eller andre gruppen forsøker å kuppe nominasjonen eller andre ting. Det er vanskelig for oss å gå inn i alle slike tips.

Han mener også at det er feil å sammenligne Frps manglende respons med Arbeiderpartiets.

— Det er forskjell på å få en e-post om at andre forsøker å infiltrere hos meg, enn å få en e-post om at en av mine egne forsøker å infiltrere andre partier, sier Geir Mo.

— Hadde jeg fått e-post om noe slikt, ville vi har reagert annerledes.