Peter Pareliussen politianmeldte i går to representanter for Bergen SV for lekkasje av personsensitive opplysninger.

Pareliussen har markert seg som Amir Payans fremste støttespiller i Bergen SV. Han hevder at partiet er eurosentrisk og fordomsfulle overfor innvandrere, og at han representerer 200 medlemmer med innvandrerbakgrunn som er slettet fra medlemsregisteret.

— Destruktivt

— Jeg kan kategorisk tilbakevise anklager om at vi er rasistisk parti. Det synes jeg er kjempeleit, og destruktivt av ham, sier Sara Bell, leder i Bergen SV.

Hun mener at Pareliussen snakker usant på flere punkter.

— Tallet på 200 medlemmer er et rent fantasitall. Pareliussen sier selv at han kun har truffet 23 av disse. Han kjenner verken organisasjonen eller menneskene han anklager. Jeg har vært i kontakt med ham flere ganger, og opplever at han har konspiratoriske forestillinger som grenser til det paranoide, sier Bell.

Avviser sletting

Hun avviser at SV har slettet noen fra medlemsregisteret, men sier at det i forbindelse med en opprydding i medlemsregisteret i fjor ble funnet en del som det ikke var mulig å få kontakt med. Verken navn, adresse eller telefonnummer var registrert. I tillegg var det flere beboere på asylmottak som ba om å bli utmeldt.

Men hvem var det som ga BA listen over 84 nyinnmeldte partimedlemmer timer før årsmøtet?

— Det lurer jeg også veldig på også. Det kan ikke jeg finne ut så lenge pressen opererer med anonyme kilder. Men styret i Bergen SV står ikke inne for den type metoder.