— Hun så ikke bra ut, og plutselig gikk hun i bakken. Jeg gikk bort til henne og så at hun var bevisstløs. Så ringte jeg 112, siden vi var like ved siden av politihuset, sier Sundet.

Hun er en av nærmere hundre personer som i morgentimene har sendt oss sin historie fra sitt møte med politiet. Send inn din historie på bt.no/112

- Svak puls

Sundet anslår at jenten var i alderen 18-25 år. Epsidoden skjedde for rundt et halvt år siden.

— Politiet spurte hva som hadde skjedd, og jeg sa at jeg trodde det var en overdose. Da merket jeg at oppmerksomheten dalte med én gang. Jeg insisterte på at de måtte sende en ambulanse, for hun hadde veldig svak og rask puls. Det regnet og var kaldt, og hun ristet og skalv, sier hun.

Ifølge Sundet insisterte operasjonssentralen på at de ville sende en politibil først.

— Politiet kom etter nærmere en time. Patruljen varslet selv ambulansen, som tok med seg kvinnen. Så takket de for hjelpen og sa at vi kunne gå. Jeg vet ikke hvordan det gikk med henne, sier Sundet.

- Grufullt

Hun beskriver det som en grufull situasjon.

— Jeg angrer på at jeg fortalte politiet at det trolig var en overdose, for jeg merket raskt at tonen endret seg. Jeg tenkte at hjertet hennes kunne stoppet når som helst.

BT startet i dag serien 112, hvor vi samler historier fra lesernes møte med politiet. Vi er interessert i alt fra sykkeltyverier og festbråk, til mer alvorlig kriminalitet som ran, vold og voldtekt.

Følg oss på facebook/BT112