Iallfall ikke sett med sunnhordlandsøyne. Gjestene fra Drammen, derimot, deppet. For de regjerende seriemesterne er en ny tittel ingen «snakkis» lenger, selv om teorien fremdeles gir drammenserne en liten, liten mulighet.

– Jeg blåser i teoriene. Toget er gått. Jeg ser ingen sjanse lenger, fortvilte DHK-trener Bent Dahl etter uavgjort og enda et poeng tapt i forhold til Fyllingen – som nå har fem poengs ledelse på både Drammen og Haslum med tre serierunder igjen å spille.

Mer lystelig var Ingemar Olsson etter thrilleren i Stord Sportssenter i går kveld. Stord-strategen viste for 400 fremmøtte hvor viktig han er for Stord-laget når han er i form – som mot DHK. Energisk og lur bakover, kraftfull og intelligent i sine skuddavleveringer. Svensken scoret seks i går og var kampens «lirare».

– Vi er for gode til å rykke ned så lenge vi står på i 60 minutter og holder oss til avtaler, mener Olsson. 26-åringen har kontrakt med Stord også neste sesong, og ser ingen grunn til å endre på det.

– Nei. Her trives jeg og her vil jeg være.

Mer enn tilfreds var også Roel Adams. Nederlenderen spilte strålende før pause, der Stord ledet 13-8 før DHK-trener Dahl forlangte timeout etter 21 minutter. Den var effektiv, for gjestene hentet opp hele forspranget på åtte minutter – før Gaute Epland hamret ballen i mål tre sekunder før pause til Stord-ledelse 16-15.

Om Roel Adams tenkte på det samme tre sekunder før slutt, er vel heller tvilsomt. Men importen fra tulipanlandet satte inn 33-33 da uret viste 59.57. Og skaffet vertskapet et meget viktig poeng. For med uavgjort holder stordabuene både Sandefjord og Stavanger bak seg på tabellen før Bodø gjester gårsdagens hete arena kommende søndag. Med seier der for Olsson & Co. er sjansen for å overleve i toppdivisjonen stor.

– Jeg husker knapt at jeg scoret det siste målet. Og ikke så jeg hvor ballen gikk i mål heller. En høy arm sendte meg i bakken, sier Adams om kveldens siste scoring.

– Du har kontrakt til mai. Interessert i forlengelse?

– Jeg skal i dialog med Stord-ledelsen nå etter hvert. Men jeg trives, så sjansen for å bli er opplagt til stede.