Stortingsrepresentant Karin Woldseth (Frp) skriver i et brev til Stortinget at hun synes det blir for mye å skulle dele flykabin med når hun er på tjenestereise.

Brevet, som er stilet til Stortingets administrasjon, er skrevet etter at stortingsrepresentanten fra Hordaland hadde hatt en lang tur hjem fra Strasbourg, skriver VG.

— Umenneskelig

Været sørget for at turen tok 23 timer. Selv med korteste reisevei sier Woldseth det er en tur på minst seks timer, og at det er er svært vanskelig å konsentrere seg og forberede seg til møter dersom hun havner bak gardinen på flyet.

«At vi da ikke skal kjøpe mat om bord og ikke får muligheten til å slappe av, og sitter sammen med hylende spedbarn er rett og slett umenneskelig,» skriver Woldseth i brevet.

Frp-representanten sier hun snakker for hele delegasjonen til Europarådet, men flere har uttrykkelig sagt at de ikke er enige i de synspunktene som legges frem.

- Tok litt hardt i

— Når man snakker om at noe er umenneskelig, er det andre ting enn flyreiser jeg tenker på, sier Annette Trettebergstuen (Ap).

Woldseth vedgår i et intervju med VG at uttrykket «umenneskelig» var å ta litt hardt i. Hun sier brevet kom som en reaksjon på den lange hjemreisen og at hun synes det er helt greit å fly økonomiklasse til Paris og ta toget videre til Strasbourg.

Hva synes du om komforten på økonomiklasse? Si din mening her.