Politiet har offentliggjort et bilde fra en overvåkningsvideo fra Sparebanken Vest Loddefjord datert 1. juni, hvor kvinnen tok ut et større pengebeløp sammen med sin mann.

Sist sett 23. juni

Thi Phung Dung Tran Larsen ble sist sett 23. juni.

— Kvinnens mobiltelefon ble brukt siste gang 23. juni, klokken 11.35, inne på Sartor senter. Vi skal senere se på overvåkningsvideoer fra senteret.

Utover opplysninger fra Dungs ektemann og familien hans, er denne observasjonen på Sartor senter, samt et bilde som er tatt av henne i hjemmet i Krabbedalen, den siste sikre observasjonen av henne.

Politiet skal nå sette i gang en omfattende rundspørring i nabolaget for å få flere opplysninger om Dung i perioden 23. juni til datoen som er satt for forsvinningen hennes, 14. juli.

— Vi har ingen grunn til å tro at noen i familien lyver om forsvinningsdatoen 14. juli, men vi må ha håndfaste bevis, sier politiinspektør Tore Salvesen.

Rundspørring i nabolaget

Politiet har de siste dagene delt ut stikkbrev til husstandene i nærheten av Dungs hjem. Det skal ha gitt resultater.

En person i Dungs nabolag mener å ha sett den savnede kvinnen etter 23. juni ­ som til nå har vært den siste sikre observasjonen av henne utenfor hjemmet.

— Vi har ikke fått avhørt vedkommende enda, så jeg kjenner ikke detaljene. Vi har bare fått tipset på telefon, sier Salvesen.

Rundt 40 personer er hittil avhørt i saken. Dette er først og fremst savnedes ektemann, hans nære familie, og venner og familie av den savnede. Dette teller også familie og venner i Vietnam.

«Forhandlersporet» sjekket ut

Politiet opplyser at det såkalte «forhandlersporet» nå er sjekket ut av saken. Tidligere ble det hevdet at Dung, eller noen i hennes navn, hadde forsøkt å opprette et mobilabonnement i Dungs navn etter at hun var meldt savnet. Det er ifølge politiet ingen holdepunkter for dette.

— Vi gjør alt i vår makt for å finne den savnede. Det skal ikke stå på ressurser, sier Salvesen.

Rundt 15 polititjenestemenn og -kvinner jobber kontinuerlig med saken.

Politiet har også opprettet en tipstelefon i sakens anledning: 975 27006.

Les også: Dungs far kommer til Bergen.

Dette bildet er tatt i Sparebanken Vest Loddefjords lokaler 1. juni i år. Dungs ektemann står til høyre for henne.
HOLDT KONFERANSE: Politiinspektør Svein Erik Krogvold (t.v.), etterforsker Kjersti Opdahl og politiinspektør Tore Salvesen på pressekonferansen.
SETT UTENFOR HJEMMET: Det er kommet inn en ny vitneobservasjon av savnede Thi Phung Dung Tran Larsen.
POLITIET
KOMMER: Dungs far (t.v.) kommer til Bergen neste uke. Her er han sammen med Dungs fetter.