• Vi har et bra arrangement og står inne for det vi gjør, sier PR-ansvarlig i ASF, Jannicke Lyngstad.

— Vi forholder oss til norsk lovverk og vil gjøre vårt beste for å gjennomføre arrangementet, sier Lyngstad til Bergens Tidende. Hun legger til at "om det skulle være stripping, blir det en overraskelse. Det er uansett ikke noen stor del av arrangementet".

- Publikum skal kose seg Under fredagens arrangement kommer studentene til å bruke hele huset til erotikk.

Et rom er tilegnet "Big Brother". Der skal en gigantisk seng plasseres midt i rommet og filmes kontinuerlig. Bildene skal vises på intern-tv. Det blir også lysbildeforedrag, høytlesning fra 1001 natt og magedans, samt konsert med bandet "Penthouse Playboys".

— Studentene skal kunne gå fra rom til rom og oppleve erotikk. ASF har jobbet hardt for å få et godt arrangement. Vi gleder oss, og vil gjøre det beste for at publikum skal kose seg, sier Lyngstad.

— Hva synes du om at det planlegges aksjoner mot arrangementet?

— De får stå for det de mener. Om de blokkerer dørene, er det noe de får stå for, sier Lyngstad.

Universitetsrektor Kirsti Koch Christensen kommenterer saken slik ovenfor studentavisen Studvest:

— Jeg har tillit til at de arrangementer ASF står for holder en nødvendig høy kunstnerisk og etisk kvalitet. Organisasjonene må sørge for å te seg slik at ekstern sensur blir helt uaktuelt, sier Christensen.

"Ikke vårt bord" Styreleder på studenthuset, Hans Martin Asheim, vil ikke gjøre noe for å stoppe ASF-strippingen.

— Vi stiller lokaler og krever at all aktiviteten er lovlig. Ellers har vi ingenting med det kulturelle innholdet å gjøre. Det er ikke vårt bord, sier Asheim.