– Det var kun massasje i mine lokaler, forklarer den halliktiltalte kvinnen (54) i retten i dag.

54-åringen sier at kvinnene som jobbet der var der helt frivillig og jobbet der selvstendig. De kunne reise når de ville.

– Vi hadde også kontrakter på at det var forbudt å selge sex inne i lokalene. Jeg spurte også kundene som var der om de fikk tilbud utenom massasje av jentene som jobbet hos meg, sier Wat Po-sjefen.

– Hva sa kundene da, ville dommeren vite

– Jeg hørte aldri at de fikk tilbud om sex.

Sex for 50.000 54-åringens forklaring står i motsetning til de andre kvinnene som allerede har forklart seg for retten. De har allerede forklart at det ble solgt sex i kjellerlokalene. En kvinne fortalte at hun kunne tjene 50.000 kroner på å selge sex i løpet av en måned.

Den 54 år gamle kvinnen var den eneste av de tiltalte som aldri ble pågrepet av politiet da de aksjonerte imot Wat Po høsten 2006. Hun oppholdt seg da i Thailand, og fikk jevnlig overført penger fra virksomheten på Wat Po.

Ryktet ødelagt

I retten i dag klaget hun over at ryktet hennes og fremtiden hennes hadde blitt ødelagt.

– Alt jeg har bygget opp i Norge er blitt ødelagt. Jeg er ikke den personen som dere vil ha meg til. Jeg er ikke en slik person som driver med menneskehandel, slik politiet mente det i begynnelsen. Jeg er ikke den typen dame. Det må finnes rettferdighet for meg også, sier kvinnen.

HALLIKTILTALT: Fire kvinner og en mann sitter nå på tiltalebenken i Bergen tingrett, tiltalt for hallikvirksomhet. - Du har skrevet løgn om min virksomhet. Du har sagt at vi har drevet med intimmassasje og det er ikke sant, sa eieren av massasjesenteret til BT før rettssaken startet. TEGNING: GUSTAV KVAAL
Silje Robinson