Tre dager før jul i 2005 tok lottomillionæren ut fire millioner i kontanter, som han puttet i en koffert. Etter at han gikk ut av banken, har ingen sett noe til pengene.

To dager senere dro Litlekalsøy på ferie til Gran Canaria sammen med kjæresten. 4. januar døde han. Da sønnene skulle ta seg av farens dødsbo, oppdaget de at pengene manglet.

Politiet og sønnene har lett og undersøkt, men uten å finne spor etter formuen.

Nå gir en eiendomsmegler på Gran Canaria nye opplysninger som kan være med på å løse mysteriet.

Ifølge ibergen.no mener nemlig Erling Sørensen hos Eiendomsmegler1 på Gran Canaria at Litlekalsøy var på husjakt mens han var på øyen.

— Jeg kan ikke tidfeste det, men mannen vi har lest om på nettet kom inn på vårt kontor og ville forhøre seg om bolig, forteller Erling Sørensen i Eiendomsmegler1s kontor på Gran Canaria til iBergen.no.

Noen dager senere kom Litlekalsøy ifølge Sørensen tilbake til kontoret, og fortalte at han var blitt robbet for en større pengesum.

— Jeg fikk inntrykk av at det kunne dreie seg om flere hundre tusen, men for å være helt ærlig festet vi ikke lit til forklaringen. Vi trodde rett og slett at det var en slags unnskyldning for ikke å gå videre med et eventuelt kjøp, sier Sørensen til iBergen.no.

Senere så ikke eiendomsmegleren mannen igjen.