Nå krever hun at Jens Stoltenberg tar affære mot det hun kaller spionasjeforsøk.

Bergens Tidende avslører i dag at nominasjonsmøtet i Bergen Frp i 2006 ble kuppet av medlemmer av Teknisk faglag i Bergen Arbeiderparti.

Dermed ble Jarle Veivåg valgt inn på Frps liste til Bergen bystyre.

— Angrep på demokratiet

— Dette er først og fremst et alvorlig angrep på demokratiet. Frps velgere er bevisst ført bak lyset av uærlige personer med skjulte motiver. Taperne i dette angrepet er Frps velgere og bystyret i Bergen, sier Frp-formann Siv Jensen i en pressemelding.

Hun har i dag bedt Bergen og Hordaland Frp om å igangsette eksklusjonsprosess mot Veivåg. I tillegg vil hun undersøke hvorvidt han i det hele tatt har rett til å bli sittende som medlem av Bergen bystyre.

— Dette er et grovt angrep mot Frp. Ap-krefter har i det skjulte og med fullt overlegg ødelagt Bergen Frps nominasjonsmøte og bystyreliste. Dette er så langt fra uskyldig moro – som de involverte har forsøkt å fremstille det - som det er mulig å komme, mener Jensen.

Frykter flere tilfeller

— Det er tydelig at våre konkurrenter er villig til å gå svært langt for å ramme Frp. Jeg forlanger at Jens Stoltenberg som partileder i Ap tar affære omkring det som har skjedd og rydder opp i egne rekker.

— Når dette kan skje i en så stor by som Bergen, frykter jeg selvfølgelig at lignende kan ha skjedd flere andre steder i landet, men jeg har foreløpig ingen grunn til å tro det. Det er utrolig at dette har kunnet skje uten at noen advarte oss, sier Jensen i pressemeldingen.

Er det utrolig? Bruk kommentarfeltet!

Scanpix