Far til Katrine Opsanger Ullestad var i Bergen blant annet for å hente sin avdøde datter hjem til begravelse onsdag. Dagen før la han blomster på stedet der den ungen kvinnen ble funnet fredag for halvannen uke siden.

Han hadde også et møte med politiet.

Møtte åpent bergenspoliti

– Vi ble godt mottatt. De vi snakket med var ydmyke og åpen for at de kunne forbedre seg. De hadde en helt annen holdning enn den arrogansen som visepolitimesteren har vist tidligere, sier Sigbjørn Ullestad.

Visepolitimester John Reidar Nilsen har tidligere blant annet uttalt at «Vi gjorde en adekvat håndtering av situasjonen . Det var ingenting som tilsa at denne kvinnen var i nød».

Les også: Fant død kvinne en uke etter nødmelding

BT har tidligere skrevet at politiet fikk melding fra tilfeldig forbipasserende om en hjelpeløs, ruset kvinne utenfor en tunnel på Møhlenpris 16. mai. Tidligere samme dag hadde faren meldt henne savnet. Politiet sporet dessuten mobiltelefonen hennes til samme område et par timer før på kvelden.

Faren var svært kritisk til at politiet ikke rykket ut.

Forklart seg for Spesialenheten

Sigbjørn Ullestad og moren til Katrine har også forklart seg for Spesialenheten for politisaker.

– Vi fikk lagt frem saken for dem, sier han.

Begravelsen er i Tananger kirke onsdag kl. 13.00. Familien ønsker bidrag til bekjempelse av narkotika som alternativ til blomster.

BLOMSTER: Her ble Katrine Opsanger Ullestad funnet død fredag for halvannen uke siden. Søndag la faren blomster på stedet.
Brekke, Eirik