I løpet av kort tid tidligere i mai døde et kjærestepar som begge solgte Megafon. Den ene var Katrine Opsanger Ullestad (19).

Kolleger i Megafon mener hun kunne vært reddet. Som BT skrev i går fikk politiet 16. mai melding fra to forbipasserende på Møhlenpris om en jente bare som var ruset og virket ute av stand til å passe på seg selv.

Meldingen kom bare få timer etter at foreldrene hennes hadde meldt henne savnet. To timer før politiet fikk meldingen sendte faren bilde av henne til politiet. Samtidig viste mobiltelefonen hennes at Ullestad trolig var i Møhlenpris-området.

— Jeg synes det er tragisk sykt av politiet at de ikke rykket ut. Hun kunne blitt reddet, sier Kim Even Dale Madsen (19), som også selger Megafon.

— Meget sannsynlig kunne hun vært reddet. Dette er veldig trist, sier Mariel Skjeldal Taule (19), også hun Megafon-selger.

— Politiet burde prioritere narkomane litt høyere enn de gjør, mener hun.

— Politiet skulle skamme seg, sier Madsen.

Også Thomas Anthun Nielsen, redaktør for Megafon, reagerer på saken.

— Politiet fikk melding om en person som har lignet veldig på hun som var meldt savnet. Da lurer vi på om årsaken til at de ikke kommer er at det er en rusmisbruker. Vi håper at Spesialenheten kan gi noen svar, sier han.

— Men all ære til dem som stoppet opp og brydde seg, og ikke fare gikk forbi, sier han.

Anthun Nielsen sier også at tankene går til familiene til de to unge som døde.

- TRAGISK SYKT: - Jeg synes det er tragisk sykt av politiet at de ikke rykket ut. Hun kunne blitt reddet, sier Kim Even Dale Madsen, sammen med Mariel Skjeldal Taule. Begge selger Megafon, i likhet med jenten som døde.
Deisz, Ørjan