Ingen av de nærmere 20 som ble tatt da Bergens Tidende i en time fulgte kontrollen, ville stå frem med navn og bilde i avisen.

Men en og annen kommenterte uten å ville bli identifisert. En av bilistene sa:

— Jeg leste reportasjen i Bergens Tidende i forrige uke om at politiet ville aksjonere mot den ulovlige kjøringen i dette krysset. Sammen med venner og familie kommenterte jeg artikkelen. Jeg fortalte at jeg alltid har pleid å kjøre ulovlig her med vilje. De rådet meg til å slutte med det. Men jeg svarte at jeg ville fortsette å kjøre ulovlig i krysset fordi det pleier å gå bra. Nå når jeg er tatt, føler jeg meg virkelig dum, sa en av de bøtelagte bilistene. Vedkommende ønsket ikke navn og bilde i avisen for å unngå å bli mobbet av dem som hadde advart ham.

En annen sa: - Jeg pleier å kjøre til venstre i krysset for å spare omveien og de fem minuttene det vil ta tid å kjøre rundt. Nå sparer jeg ikke tid på denne turen i hvert fall. På toppen av det hele koster det meg 3200 kroner. Ergerlig! Sa bilisten.

Flere av trafikantene som ble stanset, lurte på om det ikke var bare halve størrelsen på boten for å kjørte rett frem i krysset i forhold til å kjøre til venstre. De ble fortalt at det er en like alvorlig forseelse å bryte påbudet enten man kjører rett frem eller til venstre i krysset. Følgelig er boten like stor for begge forseelsene.

Noen utenlandske bilister prøvde å prute og dermed forhandle seg til en lavere bot. Det gikk selvsagt ikke.