BRITT SØRENSEN britt.soerensen@bt.no

— Vi måtte gå litt nærmere hverandre enn vi opprinnelig trodde vi skulle, sa Sissel Kyrkjebø i TV 2-intervjuet. Espen Lind supplerte Sissel med å forklare at det fins en grense for normal nærhet og avstand mellom to mennesker.

— Den måtte vi forsere for at det skulle bli ekte, la Sissel til, og presiserte at det tross alt dreier seg om en film der både hun og Espen Lind spiller roller. TV 2-innslaget viste også klipp fra den kommende musikkvideoen. Det var reklamen for denne som fikk Kari Berit Vethe i Vossegruppa av Norges kvinne- og familieforbund til å reagere. Hun mener den er usømmelig.Det mener derimot ikke videoens regissør, Anniken Lien. Tvert imot.

— Klemming og nærhet er en form for intimitet barm burde se mer av. Det er ikke noe seksuelt i dette her, sa Lien til TV 2.

Ifølge Kari Berit Vethe viser Sissels video en "usømmelig, sexfokusert framferd, fra en kvinne og mor, sammen med en mannlig sanger."

Vossegruppa av Norges kvinne- og familieforbund har sendt brev om saken til Barne- og familieminister Karita Bekkemellem Orheim. Og i Dagbladet onsdag gir hun forbundet sitt svar. For Bekkemellem Orheim har også sett reklamen for videoen, og reagerer ikke i det hele tatt.

— Jeg hadde ikke trodd at jeg som politiker måtte forholde meg til sånt som dette. Det får da være måte på moralisering, sier hun. Les også: - Usømeleg av Sissel

ANGRER IKKE: Espen Lind og jeg måtte gå litt nærmere hverandre enn jeg opprinnelig trodde vi skulle, forklarte Sissel Kyrkjebø onsdag. (ARKIVFOTO)