• Da anken hans ble avvist i Høyesterett kunne jeg endelig senke skuldrene. Jeg var lettet og glad. Nå er marerittet i gang igjen.

Det sier den fornærmede kvinnen i saken. Hun sliter med ettervirkninger etter det hun har vært gjennom, og går jevnlig i terapi. Nå tenker hun at den tidligere samboeren aldri kommer til å la henne få fred.

— Crifo har avsluttet sin etterforskning. Det er mulig resultatet ikke ga grunnlag for å søke saken gjenopptatt. Men da kan han jo bare kontakte et annet byrå. Jeg vet hvordan han er. Han kommer aldri til å gi seg, sier kvinnen.

Etter at fetteren fortalte om henvendelsen fra Crifo, har de psykiske plagene hennes fått en ny dimensjon.

— Jeg blir helt paranoid av dette. Jeg vet ikke hvem de har kontaktet, hvem jeg kan stole på. Jeg føler at jeg har etterforskere etter meg hele tiden. Når jeg hører lyder rundt huset, tror jeg det kan være dem, sier 30-åringen.

Hun ble gravid bare noen måneder etter at hun kom sammen med mannen som nå er dømt for å ha mishandlet henne.

— Da jeg var gravid i femte måned sparket han første gang. Det begynte med enkelte spark og slag, men tok seg stadig mer opp. En dag var det så voldsomt at jeg ikke klarte mer. Da rømte jeg til politiet, forklarer kvinnen.

Hun anmeldte mannen og brøt forholdet høsten 2004.

— Hvorfor tror du han fortsetter denne prosessen?

— Han mener selv at han ikke har gjort noe galt. Han hevder at jeg likte flere av de forferdelige tingene han gjorde mot meg, og mener at en kvinne skal lystre og være underdanig. Han har sin egen oppfatning av virkeligheten, og er veldig sint på meg fordi jeg har sendt ham i fengsel, sier kvinnen.

Den store utfordringen er at hun må fortsette å holde kontakten med ham fordi paret har et felles barn.

— Han slår ikke gutten. Det velger jeg å stole på. Han gjorde aldri det de årene vi var sammen. Og jeg vil jo at min sønn skal ha kontakt med sin far. Derfor må jeg forholde meg til ham til gutten er stor nok til å organisere dette selv, sier hun.

FORTVILT: Den 30 år gamle kvinnen som er offer i saken tenker at den tidligere samboeren hennes aldri kommer til å la henne få fred.

FORTVILT: Den 30 år gamle kvinnen som er offer i saken tenker at den tidligere samboeren hennes aldri kommer til å la henne få fred.