Ifølge tiltalen slo han kvinnen slik at hun gikk i gulvet og mistet bevisstheten natt til 9. august i fjor i en bolig i en av Bergens bydeler. Mens hun lå på gulvet, skal han ha slått kvinnen flere ganger.

Grov mishandling

Han skal ha dratt henne opp fra gulvet, slik at hår løsnet. Videre skal han ha tatt kvelertak på henne. Ifølge tiltalen turte hun ikke å gjøre motstand, og voldtekten ble gjennomført.

ADVOKAT: Arild Dyngeland er forsvarer for mannen.
Bergens Tidende

Mannen er også tiltalt for grov mishandling av kvinnen fra våren 2012 til august 2013. Han skal jevnlig ha snakket nedsettende til henne, ropt, skreket og fremsatt skjellsord mot kvinnen. Han skal ha tatt tak i armene hennes og lagt kvinnen i gulvet en gang i 2012. Året etter skal det samme ha skjedd flere ganger.

Barn sov i leiligheten

Da voldtekten skal ha skjedd, var det barn til stede i leiligheten som lå og sov. Det var derfor ingen vitner. Kvinnen skal ha anmeldt overgrepet en stund etter at det skal ha funnet sted.

— Han erkjenner ikke straffskyld, sier advokat Arild Dyngeland, forsvarer for mannen.

Bistandsadvokat er Paal-Christian Berle.

— Det er en alvorlig sak som jeg ikke ønsker å kommentere, sier han.

Rettssaken skal opp senere i høst. Statsadvokat Eirik Stolt-Nielsen hadde ikke anleding til å kommentere saken da BT var i kontakt med ham mandag.