Tertnes har allerede jobbet en stund med å skaffe forsterkninger til en ung og skadeskutt stall. Etter gårsdagens tap mot sørlendingene og tilbakemeldingene på kneskaden til kaptein Kari Charlotte Sellgren, er behovet enda mer akutt.

Sellgren skadet kneet på trening mandag, og fikk i går resultatene fra MR-undersøkelsen. De viser at strekspilleren mest sannsynlig har røket korsbåndet for andre gang i samme kne. Mandag skal lege Ove Austgulen se på skaden for å få det endelige svaret, men Sellgren vil uansett være ute av spill i flere måneder.

— En kamp for å overleve

— Det er veldig trist. Jeg orker egentlig ikke å tenke på det, sa en nedbrutt Sellgren i går.

Kapteinens skade og den deprimerende tabellsituasjonen gjør at det opprinnelige ønsket om å tenke langsiktig når det gjelder forsterkninger, nå må vurderes opp mot andre løsninger for å sikre plassen, innrømmer styreleder i Tertnes, Kjell Fagna.

— Etter denne kampen innser jeg at dette blir en kamp for å overleve. Da må vi kanskje tenke kortsiktig, sier han og legger til at det vil være katastrofalt for klubben om de skulle rykke ned.

Hardkjør for Davidsen

Styrelederen har kontakt med agenter som jobber mot spillere i utlandet, men innrømmer at det ikke er en enkel jobb å skaffe gode spillere midt i sesongen.

— Har Tertnes økonomi til å hente spillere?

  • Ja, svarer Fagna kontant.

I gårsdagens kamp benyttet trener Tore Johannessen seg av hjelpetrener Mette Davidsen fra start. Hun fullførte kampen med krampe i begge leggene, og innrømmer at klubben ikke kan fortsette rovdriften av henne.

— Jeg får ikke trent nok, og klarer ikke dette i lengden, sier Davidsen, som håper klubben jobber hardt for å finne forsterkninger.

  • Meldingen om at visekaptein Kine Brox Strand mest sannsynlig ikke har kyssesyken likevel, var et lite lyspunkt på en ellers mørk Tertnes-dag.
Brekke, Eirik