Merkelig opptrinn på Torgallmenningen i kveld: Midt under OiOi-festivalen og konserten med Brazz Brothers tok en person rennafart og hoppet inn i et svært vindu på Mc Donalds på Torgallmenningen.

Vitner sier til bt.no at personen løp rett mot ruten og knuste den med beina. Så kastet vedkommende jakken, og løp blødende videre.

— Vi var på konserten da vi hørte masse lyd. Jeg trodde det var med i konserten. Men så snudde jeg meg og så noen som stakk av fra stedet, forteller Kjetil André Tofte til bt.no.

Hoppet rett inn i ruten

– Det kom en mann i tjueårene nedover Markeveien mot Torgallmenningen. Så tok han fart og hoppet rett inn i den store speilglassruten til McDonalds, forteller Mostafa Al-Gatrany til bt.no.

Sammen med mange andre var han vitne til den noe uvanlige hendelsen i kveld.

Skremte kunder

Inne på McDonalds ble folk skremt opp av ruten som smalt og glasset som fløy inn i lokalet. Ingen ble skadet av hærverket.

Noen minutter senere gikk alt sin normale gang inne. Ute på Torgallmenningen sydet folkelivet videre det med varmende musikk i en den litt kjølige vårkvelden.

Løp blodig mot Den blå steinen

– Vi vet ikke hva som hendte, sier en McDonalds-ansatt, mens han koster opp glassbiter både inne og ute i gaten.

– Det er helt teit. Mannen løp videre nedover mot Den blå steinen. Han hadde rød jakke og blå bukser, og han blødde kraftig, sier Karina Eikås til bt.no.

HOPPET I RUTEN: En mann tok fart og hoppet rett inn i ruten som knuste med et brak.
PÅL ENGESÆTER (MMS)
PÅL ENGESÆTER (MMS)