– Han hadde helt panikk og oppførte seg som en paranoid.

Slik beskriver en 26 år gammel mann situasjonen da han skal ha blitt angrepet med murstein og kniv av en ti år eldre mann natt til torsdag denne uken.

36-åringen ble pågrepet i sin egen leilighet i Bergen sentrum, etter at 26-åringen hadde ringt politiet og anmeldt ham for angrepet.

26-åringen sier til Bergens Tidende at han aldri har møtt 36-åringen før, og at angrepet i Dokkeveien kom som et sjokk.

Ifølge siktelsen skal 36-åringen ha fulgt etter 26-åringen fra 7 Eleven i Lyder Sagens gate, og i Dokkeveien slått 26-åringen med en brostein i kneet og deretter løpt etter ham med en kjøkkenkniv.

— Jeg løp for livet for å unngå kniven, sier 26-åringen til BT.

36-åringen har overfor politiet kommet med en helt annen forklaring.

Han har forklart at da han kom inn på 7 Eleven så slengte 26-åringen dritt om hans mor. Deretter skal 26-åringen ha slått etter ham med et refleksskilt.

36-åringen ønsker nå å anmelde 26-åringen for å ha kommet med falsk anmeldelse.

Han stiller seg helt uforstående til siktelsen mot ham og nekter for at han har gått rundt med en kjøkkenkniv i Bergen sentrum.

I går ble 36-åringen fremstilt for varetektsfengsling. Retten mener det er grunn til å mistenke 36-åringen for knivstikkingen og ble fengslet for fire uker.

Det slo ikke heldig ut for 36-åringen at han i forrige uke ble dømt til 21 dagers fengsel for å ha truet en person med kjøkkenkniv og for å ha kommet med drapstrusler.

36-åringen påkjærte kjennelsen på stedet.