Onsdag var lærerne ved skolen samlet i møte for å diskutere skolens fremtid og arbeidskonflikten.

— De aller fleste er ikke en del av konflikten, men det er klart at det er vondt å se at noen har det vanskelig, sier tillitsvalgt Judith Johnsen. Personalet har bestemt seg for å legge konflikten bak seg og se fremover.

— Vi vil tenke positivt og følge de retningslinjene som er lagt opp for oss, sier Johnsen.

Hun avviser at historier om fyll har vært et tema blant lærerne i de tolv årene hun har vært tilknyttet skolen. Flere tidligere elever fra ulike årstrinn har bekreftet overfor Bergens Tidende at enkelte lærere har vært beruset på klasseturer og skoletilstelninger.

— Vi må være forsiktige med å alltid høre på hva elever sier. Det kan hende de bare er ute etter å komme med en god historie, sier Johnsen som aldri har oppfattet fyll som et problem ved skolen.

Flere lærere gir uttrykk for at de er lei konflikten som har pågått så lenge.

— Jeg er lei av at noen skal fortelle oss at det ikke fungere, for det gjør det. Nå vil si sette strek, og vi har bestemt oss for å fremstille skolen positivt og trekke elever til skolen. Jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag. Dette er en arbeidsplass vi vil satse på, sier Gro Elisabeth Bastiansen, som er lærer ved skolen.