Han er svært bekymret for hva onsdagens yngste raner vil finne på i fremtiden. I tillegg har han en lang liste av andre ungdommer som til stadighet rømmer fra fylkets barnevernsinstitusjoner og havner i trøbbel.

– Denne gutten er veldig, veldig vanskelig. Han har en sammensatt personlighet, og trenger enormt mye omsorg. Spørsmålet er om det finnes nok ressurser til å ta seg av slike i årene fremover. Vi kommer til å få mange flere av dem, tror lederen for ungdomsseksjonen ved Sentrum politistasjon.

Han beskriver ranet i Rosenkrantzgaten som en svært alvorlig hendelse, og mener at gutten ikke burde hatt mulighet til å begå sitt åttende ran.

Samtidig vil han ikke kritisere barnevernet, fordi han vet at 14-åringen er en helt spesiell utfordring.

– Hva ville du ha gjort om han var ditt ansvar?

– Jeg tror jeg ville ha isolert ham litt nå, og jeg ville ikke hatt ham for nær sentrum. Han er ikke moden for å ha samkvem med ungdom i samme kategori. Disse ungdommene har funnet på mye galskap når de er sammen, sier Losnegård.

Mens gutten er under den kriminelle lavalder og dermed ikke kan straffes for den alvorlige episoden, er de to 16 år gamle jentene siktet for ranet. Disse to er også under barnevernets omsorg.