En bil gikk i ettermiddag rundt mellom Vinje og Vossestrand. Fire personer befant seg i bilen, men ingen av dem fikk alvorlige skader.

Ulykken utløste utrykning av både brann-, politi— og ambulansekjøretøy. Ett av dem skal selv ha krasjet inn i en bil på vei til ulykkesstedet.

– Vi kjørte forbi bilen som gikk rundt ved Oppheim. På vei nedover møtte vi flere utrykningskjøretøy. Så kom en stor brannbil. Den møtte en trailer og fikk de to høyre hjulene ut i grøften. Sjåføren fikk vrengt bilen tilbake i veibanen, men fikk sleng på bilen. Vi hadde lagt oss helt til høyre og så at det kom til å gå galt, så traff den oss med bakparten slik at den knuste vår front, sier eieren av personbilen som ble truffet.

Ingen av personene i bilen ble skadet.

– Det er jo uvanlig at utrykningskjøretøyet klarer å lage en egen ulykke. Og det er merkelig å holde så høy fart all den tid det allerede var ambulanse og politi på stedet, sier eieren av bilen.

Flere trafikanter har kontaktet bt.no mandag kveld angående brannbilen som kolliderte. Operasjonsleder i Hordaland politidistrikt kjente ikke til saken, og det har ikke lykkes bt.no å få tak i Voss lensmannskontor eller brannvesenet for Voss.

PÅ HODET: Denne bilen havnet på taket mandag ettermiddag.
Leserbilde
FIKK SKADER: Brannbilen som var på vei til en trafikkulykke, kom selv utfor en kollisjon.
Privat
MATERIELLE SKADER: Brannbilen som traff denne personbilen ses i bakgrunnen.
Arnstein Karlsen