GUNNAR WIEDERSTRØM Gunnar.wiederstrom@bt.no

– Jeg kjenner meg lurt. Det gjør vi alle.

– På hvilken måte?

– Han har ikke sagt det han burde ha sagt i en tidligere fase. Men det er også andre som har holdt ting skjult. Jeg er ganske oppgitt over at den tidligere fylkesformannen åpenbart har kjent til dette uten å orientere resten av styret. Det synes jeg er ganske oppsiktsvekkende. Det viser at det som skjedde på fylkesårsmøtet har vært regissert.

– Men er ikke det ganske uinteressant nå?

– Nå handler det først og fremst om hva Søviknes faktisk har gjort.

– Har du tillit til Terje Søviknes?

– Jeg kjenner han veldig godt. Han har gjort en fantastisk innsats for partiet. Jeg hadde ikke forventet at han ville bidra til å skade partiet.

– Bør Terje Søviknes trekke seg fra listetoppen?

– Slik jeg ser situasjonen nå, tror jeg det er riktigst at Søviknes trekker seg. Så får han heler kommer tilbake om fire år dersom det er aktuelt..

– Dersom Terje Søviknes ikke trekker seg, vil fylkesstyret da be han gjøre det?– Jeg tror Søvikners i løpet av kort tid selv kommer til den beslutning at han vil trekke seg..

– Er det aktuelt å holde et nytt nominasjonsmøte for å velge en ny listetopp?

– Dette er av de forhold fylkesstyret nå må undersøke. Jeg kjenner ikke våre fullmakter fullt ut, men tror fylkesstyret kan fylle på listen dersom noen trekker seg, sier fylkesformann i Hordaland Frp, Jan Koløy.