For en drøy uke siden reiste de to medlemmene i Hog Riderstil Oslo, der de ifølge forklaringen til en av dem skal ha besøkt flereMC-klubber. På samme tur mener politiet at de både gjennomførte ennarkoleveranse og et pengeinnkrevingsoppdrag.

De to skal først ha oppsøkt en 33-åring, truet ham med seginn i en bil og nektet ham å gå ut av bilen. De skal ifølge politiet ha rettettrusler både mot 33-åringen selv og hans familie, og mannen skal også ha blittutsatt for kraftig voldsutøvelse.

-Amfetaminoverlevering En av de siktede skal ha forklart at 33-åringen skyldte hampenger, men at han frivillig ble med i bilen og verken ble utsatt for voldeller trusler. Politiet mener derimot at de to utførte et innkrevingsoppdrag.

Få dager etter episoden med 33-åringen, skal de toMC-medlemmene ha overlevert en betydelig mengde amfetamin til en 48-åring fraBergen. Ifølge politiet skal planen ha vært at den tidligere narkodømte48-åringen skulle frakte stoffet til Bergen, hvor det skulle selges. Så langtkom det imidlertid aldri.

Spanere fulgte nemlig med på overleveringen, ognarkotransporten ble stoppet før 48-åringen rakk å forlate Østlandet. Han blevaretektsfengslet onsdag i forrige uke.

Razzia hos MC-klubben Samme dag slo politiet til og pågrep de to MC-medlemmene.Hjemme hos en av dem, en 49-åring, ble det funnet en større mengde narkotisketabletter.

Politiet gjennomførte også en razzia i Hog Riders' klubbhusi Kjøkkelvikveien. Torsdag var dessuten representanter fra både kommunen ogbrannvesenet i klubbhuset sammen med politiet, for å undersøke at alle tillatelserog godkjenninger for huset er i orden.

Nekter skyld De to klubbmedlemmene ble varetektsfengslet fredag. Beggenekter straffskyld.

— Min klient erkjenner ikke skyld etter siktelsen. Utover detkan jeg ikke kommentere saken, fordi jeg er pålagt taushetsplikt, sier advokatJohan Eide, som er forsvarer for en av dem, en 26-åring.

49-åringens forsvarer Ingvar Frostad vil ikke kommenteresaken i det hele tatt, men henviser til taushetsplikten.

Det har ikke lyktes bt.no å komme i kontakt med politiadvokatMagne Sylta mandag.