• Skremmende slett arbeid av bostyrer og borevisor. Jussen går i ball for dem, sier Knut Grahl-Madsen, og avviser all kritikk og alle krav.

Grahl-Madsen mener det tvert imot er han som har krav — både privat og gjennom sitt selskap Veiten 2B - mot konkursboet.

— Selskapet skyldte meg mye penger Jeg har dekket hauger av regninger for selskapet. Kravet fra bostyret er ikke seriøst i det hele tatt, sier Grahl-Madsen.

BT har omtalt forretningsmannen en rekke ganger de siste 10-15 årene.

- Helt amatørmessig!

— Bostyret aksepterer ikke at du motregner utbetalingene Vest Eiendomsutvikling gjorde på de to eiendommene på Geilo mot krav du hadde i selskapet?

— Helt feil. Jeg betalte inn ca. to millioner kroner til selskapet for hytten og arbeider på den andre tomten. Jeg betalte i realiteten for mye. Dette vet bostyret.

— Borevisor påpeker at det urettmessig er ført 710.000 kroner i utgifter på Vest Eiendomsutvikling eiendommer i Bergen etter at de var overført på deg?

— Helt amatørmessig! Veiten 2B dekket maler, rørlegger, elektriker og maling for arbeid som dels ble gjort før overtakelsen, dels for oppdrag Vest Eiendomsutvikling forpliktet seg til å fullføre.

— Bostyret krever også 500.000 i forbindelse med at din kone overtok en leilighet i Heien 25?

— Dette er også helt feil, og det kan jeg dokumentere.

- Er kanskje litt surrete

— Hva er din kommentar til at bostyret vurderer å saksøke deg for over seks millioner kroner?

— Bare tull. Da borevisor beregnet insolvens til sommeren 2002, la han bokførte verdier til grunn. Det er en elementær feil. Det skal brukes reelle verdier. En slik beregning vil vise at selskapet ikke var insolvent før våren 2004, sier han.

Dette bekrefter bostyrer Roald Angelfoss. Han bekrefter også at dersom det kan påvises at de reelle verdiene var høyere, må tiden for insolvens flyttes. Dermed kan også et eventuelt erstatningskrav bli mindre.

— Bostyret kritiserer deg for å ha kommet med dårlig dokumentasjon for kravene dine?

— Jeg har ikke brydd meg med å lage 100 prosent dokumentasjon, men det skal jeg skaffe det slik at de må godta kravene mine, sier han.

— Jeg er kanskje litt surrete, men jeg er ingen kjeltring.