Hendelsen skjedde utenfor Fjell ungdomsklubb på Fjell gard. Klubben samler vanligvis rundt hundre ungdommer i ungdomsskolealder på hverdager.

Rett før stengetid klokken 2230 ble den 13 år gamle jenten oppsøkt av fire eldre jenter i 15-16-årsalderen. Et stykke utenfor klubbhuset gikk de løs på henne, blant annet med flere slag i ansiktet.

— Alvorlig Politiet fikk melding om saken først to timer etter angrepet. Det var 13-åringens foreldre som tok kontakt med vakthavende politi på Askøy.

I dag mottok Fjell og Sund lensmannskontor anmeldelse i saken.

– Vi ser svært alvorlig på dette. Spesielt fordi det dreier seg om barn, sier Bjørn Hagen, politioverbetjent ved Fjell og Sund lensmannskontor.

Politiet har bedt foreldrene til den 13 år gamle jenten å ta henne med til lege for å få dokumentert eventuelle fysiske skader hun kan ha fått i angrepet.

Tar tak Saken er prioritert og de fire jentene som skal ha mishandlet den 13 år gamle jenten vil bli kalt inn til avhør i løpet av kort tid. Politiet ønsker ikke å si noe om årsaken til at 13-åringen ble angrepet.

Ansvarlig for ungdomsklubben på Fjell, Rune Ekren, sier at han ikke kjente til den anmeldte jentevolden torsdag kveld.

— Det er ikke uvanlig at det kan oppstå stridigheter mellom ungdommene som går her. Det er nettopp derfor det skal være voksne på stedet. Denne episoden må vi ta tak i på mandag på det faste mandagsmøtet. Det skal være trygt for foreldre å sende ungdommene sine hit, sier Rune Ekren til bt.no.