Det sier Fatima Ali Alegro (23) til BT. Fredag ettermiddag møtte vi henne utenfor hennes hjem i Bergen sentrum. Hun forteller hva som skjedde tirsdag kveld ved 23-tiden.

Fortsatt preget

— Jeg var nede i inngangspartiet for å se etter min samboer. Jeg så en fremmed mann gå frem og tilbake på fortauet. Han kom mot meg, og jeg ville lukke døren og låse den. «Help me, help me», sa han. Han la press mot døren, slik at han kom inn huset. Der ble jeg stående alene med ham, forteller tobarnsmoren til BT.

— «Hvorfor kan du ikke hjelpe meg»? sa han på engelsk inne i gangen. Jeg svarte at han måtte komme seg ut.

Hun er fortsatt preget etter hendelsen. Fredag ettermiddag ble en 25 år gammel albansk mann varetektsfengslet i fire uker. Han er siktet for overfallet på Fatima og en annen kvinne tre kvarter senere.

- «Du må kysse meg»

— Det var veldig dramatisk, og jeg er fortsatt skjelven etter det jeg opplevde. Jeg trodde han skulle voldta meg. Han tok nemlig tak i meg, holdt meg hardt og begynte å kysse på meg. Han var så tett inntil meg, sier den unge kvinnen.

Hun forteller at inntrengeren ikke ville slippe henne løs og ba henne kysse ham.

— «Du må kysse meg, du må kysse meg», sa han. Han var så tett inntil meg. Det var skremmende og veldig ekkelt, forteller hun.

— Jeg hylskrek, og da virket han forskrekket. Han gikk baklengs ut av inngangen mens han snakket på et fremmed språk, legger hun til.

- Svært alvorlig

Fatima Ali Alegro gikk opp i leiligheten og ringte til politiet som kom til stedet. Dagen etter ble hun bedt om å komme til stasjonen. Der pekte hun ut en 25 år gammel albansk mann som ble pågrepet noen timer etter at hun ble overfalt.

Politiet mener han angrep en annen kvinne klokken 23.45, tre kvarter etter at hun selv ble overfalt. Den siste hendelsen startet i Håkonsgaten, der en kvinne ble overfalt av en mann. Hun ble holdt fast og kysset, men kom seg løs og gikk hjemover. Han fulgte etter henne, men kvinnen begynte å løpe og klarte å stenge døren inn til huset hun bor i.

— Vi ser svært alvorlig på disse to sakene og er ganske sikre på at vi har pågrepet riktig mann, sier Trond Eide.

Han ba om at 25-åringen ble varetektsfengslet i fire uker og fikk medhold i Bergen tingrett.

— Vi mener det er både gjentakelsesfare og unndragelsesfare. Retten ga oss medhold slik vi ba om. Hvis andre kvinner har opplevd lignende, må de kontakte oss, sier Eide.

Nekter straffskyld

Kaj Wigum er den siktedes forsvarer.

— Min klient erkjenner ikke straffskyld, men ble fengslet, sier Wigum.

Fatima Ali Alegro er glad for at politiet har pågrepet en mann.

— Det var veldig skremmende. Spesielt var det ekkelt at det skjedde i huset der jeg bor i. Der skal jeg jo være trygg, sier hun.

Dersom du har opplysninger i saken, kan politiet kontaktes på 55556300.