I 15-tiden onsdag kom Eira Isabelle kjørende sørover ut av Fløyfjellstunnelen og tok av mot Danmarks plass. Hun var alene i bilen.

Før svingen på sidebroen bremset hun ned.

— Gikk rundt to ganger

— Jeg må ha sklidd på noe, for jeg fikk snurr på bilen og gikk rundt to ganger. Så ble jeg stående stille, forteller 24-åringen.

På bt.no onsdag beskrev et vitne at bilen kom feil vei inn på sidebroen, altså mot kjøreretningen.

Også i dag, torsdag, har en bilist som kom kjørende på broen beskrevet overfor bt.no at den lille, svarte bilen kom kjørende mot ham.

Eira Isabelle kan ikke forstå at situasjonen ble oppfattet slik.

Fikk snuhjelp av mann i BMW

— Etter å ha snurret rundt, ble jeg stående helt i ro, slik som jeg står på bildet. En hyggelig mann i en BMW som kom kjørende bak meg, hjalp meg å få snudd bilen.

— Det var ikke noe jeg ville gjøre selv akkurat da, sier 24-åringen.

- Var i sjokk

Hun forteller at hun var i sjokk etter å ha mistet kontrollen over bilen.

Etter at bilen var snudd, satt 24-åringen et par minutter i ro i bilen, langs siden av veien - før hun fikk summet seg nok til å kjøre videre.

Hun slapp uskadet fra episoden, og med bare mindre skader på bilen.

— Bilen var i gang, så det er kanskje ikke rart at noen syntes at den kom imot.

Ikke «kvinnekjøring»

— Men den eneste gangen bilen var i bevegelse etter snurringen, var da jeg fikk hjelp til å snu den. Kanskje det er snuingen noen har oppfattet som at bilen kom kjørende i feil retning, spør 24-åringen.

Nå håper hun uansett å ha oppklart saken.

— Jeg vil i hvert fall ikke ha på meg at dette var noe sånn kvinnekjøring. Det er viktig for meg, avslutter den uheldige sjåføren.

VIL OPPKLARE: - Jeg vil i hvert fall ikke ha på meg at dette var noe sånn kvinnekjøring, sier Eira Isabelle Andal om onsdagens rundsnurr, som ble misoppfattet av flere.
PRIVAT