Tre personer var vitner da en 25 år gammel mann ble drept i Kjøkkelvik i Bergen natt til mandag. En tidligere drosjesjåfør er siktet for drapet.

— Jeg visste at han var anmeldt av sin eks-samboer tidligere, og at politiet hadde vært inne i bildet. Men jeg hadde jo aldri trodd det skulle ende sånn, sier en sjåfør.

- Sosial

Kollegaen beskriver 48-åringen som en omgjengelig person.

— Jeg kjenner ham som utadvendt, sosial, blid og snill, sier sjåføren.

Den drapssiktede 48-åringen har jobbet som drosjesjåfør i Bergen i en årrekke, og opprettet for noen år siden et enkeltmannsforetak.

48-åringens eks-samboer flyttet inn sammen med ham i hans leilighet i Bergen vest for et par år siden. For noen måneder siden tok forholdet slutt, og kvinnen skal i sommer ha flyttet inn i leiligheten i Lyderhornslien.

Omtrent i samme tidsrom skal 48-åringen ha begynt å planlegge å flytte til en annen del av landet.

Pengeproblemer

Firmaet hans ble slettet fra foretaksregisteret for kort tid siden, og i august leverte han inn drosjeløyvet sitt. På sin profil på Facebook oppgir han også en by i en annen landsdel som bosted.

Den siste tiden har han også hatt økonomiske problemer, blant annet skal leiligheten hans ha blitt besluttet tvangssolgt for å dekke gjeld til blant andre kemneren i Bergen.