Mannen skal ifølge tiltalen både ha voldtatt de to kvinnene, og filmet den ene mens hun var naken og bevisstløs.

— Jeg er ikke skyldig, erklærte 35-åringen da rettssaken startet i Bergen tingrett i morges.

35-åringen fortalte at han traff den ene kvinnen på Fotballpuben, før de gikk hjem til ham og hadde frivillig samleie.

— Hun var i godt humør, ikke full. Det eneste jeg gjorde galt var å filme henne uten samtykke. Jeg skammer meg over det. Men jeg har aldri voldtatt noen. Jeg er ikke en sånn person, sa han i retten.

Den andre kvinnen sier han at han ikke har hatt samleie med. Derimot endte et nachspiel i mannens leilighet med lekeslåssing, ifølge forklaringen hans. Påtalemyndigheten mener derimot at kvinnen ble voldtatt.

Etter det angivelige overgrepet gikk den 23 år gamle kvinnen fra mannens adresse, men anmeldte ikke forholdet. Årsaken skal være manglende tiltro til at politiet kunne hjelpe henne.Anmeldelsen kom likevel, men på en tilfeldig måte, da hun samme ettermiddag satt på Logehagen sammen med en kamerat og så 35-åringen komme ut av utestedet Bocca. Hun pekte på ham og ropte at det var han som voldtok henne noen timer tidligere.

Kameraten hennes stormet etter ham, og tok ham igjen på Torgallmenningen. 23-åringen kom løpende etter og begynte å kjefte på den utpekte overgriperen.

Hun gikk også til en politipatrulje som tilfeldigvis var på stedet. De reagerte kontant og pågrep 35-åringen etter bare noen få sekunder.

— Jeg fikk sjokk da jeg ble beskyldt for voldtekt. Jeg har alltid lagt vekt på å følge lover og regler, sa mannen. Rettssaken fortsetter i dag.