Onsdag kveld forrige uke skulle Malvin Fuglestrand til legen i Bergen. Han tok bilen fra Sandane i Nordfjord til Bergen sentrum for å parkere i Rozenkrantzgaten parkeringshus, og skulle ta taxi videre.

— Jeg er ikke så godt kjent i Bergen, og liker ikke å kjøre her, så det var det enkleste, forteller han.

— Men jeg svingte av for tidlig til parkeringshuset, og da jeg oppdaget det var jeg i en gate som var mørklagt. Jeg rygget ut, og da smalt det.

Det var en sjokkopplevelse. Jeg er rystet over at politiet kunne bruke så mange ressurser på en bagatell. Malvin Fuglestrand

Mistenkt for promille

Ifølge Fuglestrand traff han et kumlukk som stakk 60 centimeter opp fra veien. Han kjørte noen meter frem, og dro med seg støtfangeren som løsnet.

— Det sto et ektepar og så på det som skjedde. Jeg spurte om de hadde en lommelykt så jeg kunne se om det var noen flere bildeler i veien, men det var det ikke. Så da bestemte jeg meg for å ta støtfangeren inn i bilen og kjøre videre.

Men før han kom så langt, ble han stoppet av to politibiler.

— De sa jeg var mistenkt for å kjøre med promille, noe jeg ikke hadde gjort, og at jeg måtte vente på at noen kunne komme med et alkometer, sier Fuglestrand.

Han forteller at flere biler kom til, og etter en og en halv time kom endelig bilen som hadde alkometeret. Ifølge Fuglestrand var det da åtte politibetjenter og fire biler på stedet.

— Da var jeg helt forfrossen. Jeg blåste til 0.0, og fikk deretter kjøre videre.

- Ikke noe spesielt

  • Det var en sjokkopplevelse. Jeg er rystet over at politiet kunne bruke så mange ressurser på en bagatell. Jeg var helt rolig, og ville bare rekke legetimen min.

Politibetjent ved trafikkseksjonen i Bergen sentrum, Jan Petter Selle, bekrefter hendelsen som fant sted rundt klokken 20 onsdag kveld.

— Det har gått ut en melding om at en mann har kjørt av veien, og at han har forsøkt å kjøre fra stedet etter uhellet. Det har vært mange på jobb, og mange som har hatt mulighet til å komme til stedet. Hvor mange har jeg ikke oversikt over, sier Selle.

— Øyevitner har vært sjokkert over hans måte å kjøre på, og han har gjort noe som har tiltrukket seg oppmerksomhet. Dette er ikke noe spesielt.