Branns toppscorer gledet seg stort til å oppleve nasjonaldagen i Bergen sentrum. Etter jubelkampen 16. mai fikk han det geniale spørsmålet, «are you gonna walk in the train tomorrow?», av en journalist i pressesonen.

— Overveldet

— Å feire 17.mai her tror jeg blir helt utrolig. Jeg har hørt så mye, spesielt om det som skjer i Bergen. Bare stemningen her i dag var jo utrolig, gliste Ojo.

— Dette er en av de beste dagene i mitt liv. Jeg er helt overveldet, sa han til BTs reporter på Ole Bulls plass da han gikk under Branns fane.

Alle ville ha en del av Ojo. Barna ba om autografer, mens TV2 Nyhetskanalen hadde intervju med ham direkte. En mann på balkongen på Losjen, begynte å synge «Vi e' de beste...» da Brann kom nedover mot Wesselstuen.

Gorm Natlandsmyr, Branns mediesjef, forteller om en voldsom interesse for Kim Ojo og de andre Brann-spillerne. Etter at prosesjonen var over, hadde Brann lunsj på et hotell i sentrum.

Dress av Opdal

BT fikk Ojo til å teste en skikkelig dress for første gang i sitt liv i forrige uke. Da var spissen usikker på hva han skulle gå med på den store dagen.

— Jeg har fått en dress av Håkon (Opdal), så det blir dress på meg i toget, forsikret publikumsyndlingen.

— Jeg er veldig glad nå!

På nasjonaldagen stilte helten i dress.

Send dine gratulasjoner i kommentarfeltet under!