Etter en rolig kveld med venninner ble de enige om å ta en tur ut. Den festglade gjengen dro til en av Bergens mest besøkte nattklubber.

— Jeg hadde drukket lite, bare en øl og en drink. Jeg er på vei til å gå hjem da jeg merker at noe er fryktelig galt. Det begynte i hodet og spredte seg nedover langs ryggraden og resten av kroppen. Jeg fikk panikk og ropte til vennene mine at de måtte få meg ut fra lokalet, før jeg falt sammen, sier en ung kvinne som ønsker å være anonym.

Hjulpet av vaktene bar vennene henne ut. Hun var bevisstløs i flere timer.

— Jeg husker bare korte glimt før vi kom på sykehuset. Da skalv jeg sånn over hele kroppen at de måtte vente med å ta blodprøve av meg. Det var fryktelig ubehagelig. Selv dagene etterpå var jeg varm og sov dårlig. Jeg følte rett og slett at jeg ikke var meg selv, sier kvinnen i slutten av 20-årene.

Hun forteller at hun ikke trodde slike ting kunne skje i Bergen.

— Jeg tør ikke tenke på hva som hadde skjedd hvis jeg hadde forlatt lokalet tre minutter før og vært alene utenfor. Selv om man drikker med måte har man ingen garantier. Jeg tror ikke jeg tør å gå ut og ta meg et glass på lenge. Det kunne lett ha gått mye, mye verre, sier kvinnen.