Ved Haukeland Universitetssykehus får bt.no litt før klokken 22 fredag kveld opplyst at den skadde er en 21 år gammel mann. Tilstanden er alvorlig og stabil.

Øyenvitner sier at mannen ble jaget utfor stupet. Andre vitner mener å ha sett mannen springe utfor stupet, tilsynelatende av egen fri vilje. Vitneutsagnene spriker noe.

— Landet på hodet

— Det er ennå ikke avklart hva som skjedde. Vi snakker med vitner nå, sier operasjonsleder Inger Myrtvedt ved Hordaland politidistrikt.

Politiet har vært i kontakt med personer i narkotikamiljøet i Nygårdsparken. Ennå er ingen pågrepet eller mistenkt for å ha gjort noe kriminelt.

Ulykken skjedde like ved hovedinngangen til Hulen på Møhlenpris ved 20.15-tiden.

— En vakt for oss forteller at mannen ble jaget, og falt utfor et stup på fire meter og landet på hodet, sier Inga Potter, som er hovedansvarlig på Hulen.

Fallet skjedde bare noen meter fra hovedinngangen til Hulen, og det var vakter på utestedet som varslet ambulanse, forteller Potter.

Hodeskader

Mannen skal ha vært ruset da hendelsen skjedde. Han er fraktet til Haukeland Universitetssykehus med hodeskader, og tilstanden hans er fortsatt uavklart.

— Han var delvis bevisst da han ble fraktet bort, sier operasjonsleder Myrtvedt.

bt.no kommer tilbake med mer.

Erlend Langeland Haugen
Erlend Langeland Haugen