• Styret i Union MC tar sterkt avstand fra narkotika. Dersom noen i klubben har vært med på dette, så er det som privatpersoner, sier advokat Bjørn Meltzer.

I tillegg til å representere to av de direkte involverte i saken, er Meltzer også MC-klubbens advokat. Styret i klubben har bestemt at han skal uttale seg til pressen.

— Union MC er helt klare på at det aldri skal være narkotika, verken i klubbhuset eller på deres eiendom. Derfor reagerer styret sterkt på at det i BT ble beskrevet som om beslaget ble gjort på deres eiendom, sier Meltzer.

— Men narkotikaen ble tatt i klubbens oppkjørsel?

— Det er muligens riktig, men styret er helt krystallklare på at dette ikke har noe med klubben å gjøre, sier Meltzer.

— Vil klubben kvitte seg med medlemmer som eventuelt er involvert i saken?

— Flere av dem som sitter i styret er på reise. Nå vil klubben bruke tid på å skaffe seg oversikt over saken før de gjør noe videre, sier Meltzer.

Han forteller at klubben føler seg både forfulgt og forhåndsdømt av politiet.

— Politiet har gitt klubben et stempel de ikke fortjener. Gang på gang har politiet slått til med razziaer, men uten resultat. Mange av medlemmene er familiefolk som ønsker å leve helt normale liv, sier Meltzer.

TAR AVSTAND: Advokat Bjørn Meltzer sier at Union MC er opprørt over beskyldningene som rettes mot dem. - Styret er helt klare på at det aldri skal være narkotika, verken i klubbhuset eller på deres eiendom. Klubben har ikke noe med denne saken å gjøre, sier Meltzer.