- Helt ufattelig

- Jeg hadde aldri trodd det kunne gått et sånt ras her, så langt og så bredt, sier nabo Ben Sundt til bt.no.Ben Sundt bor i Hetlebakken 119 og er nærmeste nabo til huset som raset tok.- Vi reiste fra Hetlebakken like før raset gikk i morges. Det var mer vann nede i Blindheimsdalen forrige gang, sier Sundt.To skogbranner
Sundt ser en sammenheng med de to skogbrannene som har vært i området. I den første skogbrannen gikk det med flere kvadratkilometer med skog.

Den andre brannen var mindre og konsentrert om området over Hetlebakken. De har ikke hatt rasproblemer i dette området før, men det har vært mye overvann i området.Raset i dag ser ut til å ha kommet helt oppe fra Hetlebaksåta. - Det må ha hatt en forferdelig fart, for det er rimelig bratt nedover, sier Sundt.280 kvadratmeter grunnflate
Huset som i dag ble tatt av raset skal ha hatt en grunnflate på hele 280 kvadratmeter. Huset var på to etasjer.- De hadde lagt taket og var begynt å legge kobberplater på det, forteller Sundt.Les også:

Siste fra Lokalt

- Vi tør ikke ha kredittkort

Forbrukerombudet advarer russen mot å betale med kredittkort eller ta opp forbrukslån.

Odfjell satser på norske sjøoffiserer

- Jeg får sett mange steder ingen andre får oppleve, og vi har stort sett bare soldager og flat sjø.

l - Nesespray og røyking virker best

Flere av tiltakene i strategiplanen ville blitt gjennomført uansett, mener forsker.

Narkodød øker mest i Bergen

Lanserer tiltak: I løpet av årets tre første måneder rykket ambulansen ut til 72 overdoser i Bergen. Nå lanseres en rekke tiltak som skal stoppe utviklingen.

- Jeg har eid mellom 60 og 70 biler. Men dette er min første politibil.

- Jeg tror nok politiet vil ta det med et smil, sier Rune Einemo.