Politiet har fått inn flere tips, etter at de i går gikk ut og ba publikum om hjelp i forbindelse med at en jente skal ha blitt utsatt for seksuelt overgrep på vei hjem fra skolen. Jenten er elev på et av de lavere klassetrinnene på Flaktveit barneskole.

Flere tips har kommet inn

Overgrepet skal ha skjedd tirsdag mellom klokken 15.30 og 17.30, da jenten var på vei fra Breimyra skole til Hjortlandsvegen i Åsane.

— Det harkommet inn flere tips, men foreløpig er det ikke noe gjennombrudd i etterforskningen siden i går, sier politiadvokat Trond Eide, som er påtaleansvarlig i saken.

Ifølge politiadvokaten skal tipsene som har kommet inn blant annet gå på forslag til hvem overgrepsmannen kan være.

Fortsetter undersøkelsene

— Politiet fortsetter å undersøke tipsene som kommer inn utover fredagen, forteller Eide.

Torsdag gikk politiet ut og etterlyste blant annet to kvinner med røde jakker, som kan ha viktige observasjoner fra minuttene før skolejenten ble utsatt for overgrepene. Ifølge politiet har kvinnene fortsatt ikke meldt seg fredag formiddag, og blir bedt om å ta kontakt.

Politiet ber fremdeles om tips i saken.

Jenten var på tidspunktet for overgrepet kledd slik:

  • Rosa bukse
  • Stripete genser
  • Rosa joggesko og blomstret skolesekk Gjerningsmannen beskrives slik:
  • Voksen mann
  • Nordisk utseende
  • Skal ha hatt med seg to hunder Tips kan formidles til Bergen Nord Politistasjon på telefon 55255500 i kontortiden (09-15.30). Utenom kontortid benyttet tlf. 02800, skriver politiet i en pressemelding.
PÅ SKOLEVEIEN: Overgrepet skal ha skjedd mens jenten var på vei fra Breimyra skole til Hjortlandsvegen i Åsane.