HILDE SANDVIKEIRIK BREKKE (foto)

Utdrukket : Lars Sclanbusch (25) fra Loddefjord.

Yrke : Testutvikler, jobber med IT på Universitetet i Bergen.

Utdrikningsknep : Kidnappet av sine beste venner mens han satte ut bord til bryllupsmiddagen. Han ble iført gul parykk og dameklær og må synge på gaten for å få råd til drikke resten av kvelden.

Arrangør : Forlover Torger Stahl. Lars traff trommisen Torger i bandet Peach i 1995. — Vi spilte pusepop, hevder Torger, mens Lars heller vil kalle det «poprock».

Plan : Se kamp, spise og gå på byen.

Om utdrikningslaget : - Jeg har det fint, men jeg fryser. Kanskje jeg kan få låne en jakke.

Om kjærligheten : - Nja. Vet ikke om jeg vil si det. Jeg møtte henne på utestedet Harpen. Egentlig er det litt sånn som ikke alle vet. Jeg vet at jeg har valgt rett. For det første er hun kjempesnill. For det andre er hun kjempesnill. For det tredje, ja så er hun ganske pen.

Utdrukket : Eivind Austad (29)

Yrke : Frilansmusiker, hovedfagsstudent i musikk på Lærerhøgskolen.

Utdrikningsknep : Har kjørt go cart, vasket biler på bensinstasjon. Prøvd seg som turistguide på Torget ikledd bunad. Spilt piano og sunget på Galleriet, vært gatesanger med gitar på Torgalmenningen. Spist på McDonald's. Holdt fotballfaglig innlegg ikledd Norges landslagsdrakt, spesialdesignet for anledningen. Tema: «Hvorfor valgte ikke Semb meg?»

Plan : Se landskamp på The English Pub.

Arrangør : Forlover Erik Tappel som har kjent Eivind siden videregående i Stavanger.

Om utdrikningslaget : - Helt sinnssykt bra dag. Selv om det var en som ville betale meg tretti kroner for å slutte da jeg var gatesanger.

— Hvorfor skulle Semb valgt deg?

— Jeg har spisskompetanse på å være høy. He-he.

Om kjærligheten : - Hun går også på hovedfag på musikklinjen. Det gikk egentlig ganske fort å bli kjærester. Hun er helt fantastisk. Hun er veldig vakker, har veldig godt humør og et veldig, veldig stort hjerte. Men jeg er kanskje litt bedre enn henne til å spille fotball.

Utdrukket : Tommi Leo Steinsland (29) fra Grimstad.

Yrke : Jernbinder

Utdrikningsknep : Hentet av dame på motorsykkel hjemme. Gjemte seg bak stol, det hjalp ikke. Kjørt til go cart-bane med bind for øynene.

Plan : Den vordende brudgom skal kles i diskobukse fra åttitallet og dressjakke kjøpt på Fretex. Skal først til Wasteland og skyte med laser. Blir utstyrt med synth og høyttalere på Torgalmenningen. Han må synge for maten han skal spise.

Arrangør : Lars Martin Torp, bestekompis siden de gikk med aviser på samme rute i Grimstad som trettenåringer. (- Dessuten spleiset jeg dem nesten).

Om utdrikningslaget : - Fantastisk. Jeg regner med det ikke stopper her...?

Om kjærligheten : Hun var på sørlandsferie da jeg traff henne. Nå har jeg flyttet til Bergen, selv om jeg egentlig ikke hadde lyst. Jeg gleder meg masse til å gifte meg. Vi har felles interesser. Hun er kristen. Det hadde ikke blitt dame uten at hun var kristen. Og så er hun kjærlig og søt.

Utdrukket : Terje Mjelde (34) fra Osterøy

Yrke : Fengselsbetjent

Utdrikningsknep : Brud og brudgom ble hentet i hest og kjerre til Mjeldalen ungdomshus. Kledd om til dans. Siden ble han fraktet med «Terjes utdrikningsbuss» til Wasteland i Bergen.

Plan : Avslutte på pub på Osterøy.

Om utdrikningslaget : - Jeg trodde ikke det ble utdrikkingslag siden forloveren bor på Østlandet.

Om kjærligheten : - Vi traff hverandre i Hønefoss. Hun er stavangerjente, men ble med meg hjem. Vi har bodd sammen hele tiden siden og har datter på tre år. Jeg gleder meg til bryllupet, selv om det har vært mye styr. Det er veldig kjekt å treffe så mye familie. Jeg trives sammen med hun jeg skal gifte meg med. Hun er veldig grei og har godt humør.

Utdrukket : Rut Nygård (23) fra Voss

Yrke : Bioingeniør

Utdrikningsknep : Kidnappet og iført rød kjole, rød parykk og rød sminke. Kjørt go cart, danset line dance på Torgalmenningen, spist på mongolsk restaurant, kjørt sykkeltaxi i sentrum.

Plan : Kanskje synge karaoke.

Arrangør : Forlover og søster Maria, som syns det er trist og staselig å gifte bort søster.

Om utdrikningslaget : - Gøy, men litt flaut.

Om kjærligheten : - Jeg traff ham i Danmark for fire år siden. Han var først interessert. Jeg var ikke. For et år siden ble vi kjærester. Jeg gleder meg til å gifte meg. Det er en bra mann. Han er veldig hjelpsom, en ordensmann og han er flink til å gi oppmerksomhet.

Utdrukket . Ann Kristin Åkerlund (23) fra Bergen

Utdrikningsknep : Tatt med på sminkekurs på Kanebo Spa, skutt med laser på Wasteland.

Plan : Få manikyr, avslutte med gresk måltid.

Om utdrikningslaget : - Dere skulle sett en av de andre som er med her. I går var det hennes utdrikkingslag. Hun måtte gå med politiuniform i latex fra Beate Uhse. Jeg har heldigvis bare en krone på hodet.

Om kjærligheten : Jeg traff ham på Exodus. Nå venter vi barn i november. Jeg gleder meg og gruer meg til bryllupet. Hvorfor jeg velger ham? Han er snill, trofast og ærlig.