• Det kunne gått mye verre, det kunne gått virkelig galt.

En mannlig arbeider (50) ved et entreprenørselskap i Osfikk revet av armen i en arbeidsulykke tirsdag morgen.

AMK meldte fra om ulykken klokken 07.50. Mannen kjørte en borerigg dahan fikk armen i klem, og ble fraktet til Haukeland universitetssykehus.

Det kunne gåttmye verre, det kunne gått virkelig galt. Daglig leder Inge Hjelle

— Vi har fått beskjed om armen ikke lot seg redde. Men slik vikjenner saken her og nå, går det etter forholdene veldig bra. Det kunne gåttmye verre, det kunne gått virkelig galt. Det var hell i uhell, sier daglig leder Inge Hjelle i firmaet.

Ifølge Hjelle sier at ingen så hva somskjedde i industriområdet ved Irgenskrysset, like forbi Ulvensletten.

— Jeg var ikke på plassen selv. Det var to på arbeidsplassenakkurat da, men vi vet ikke hvorfor han fikk revet av armen, sier han.

«Meget dreven herremann»

Hjelle sier at den arbeideren er norsk, og at han haddejobbet i selskapet de siste to årene. Han beskriver den ansatte som «meget dreven herremann».

— Han var også ansatt i en periode for mange år siden, og hardrevet med boring og sprengning i en årrekke, sier Hjelle.Helse Bergen opplyste i enpressemelding tirsdag morgen at 50-åringen er kritisk skadet.

Hjelle håper å kunne besøkemannen onsdag.

Samles onsdag

— Vi venter på klarsignal fra sykehus eller ham selv. Det har værten dramatisk situasjon, både for oss ansatte og for ham. Vi er et lite firmamed åtte ansatte. Vi må prøve å samle alle før arbeidsmorgen i morgen, og bruketid på å bearbeide dette.

Arbeidstilsynet er varslet omsaken.

Tips? Send MMS/SMS til 2211, eller skriv e-post

IMG_4420.JPG
ANDERS FLØISAND, VARDE MEDIA
IMG_4406.JPG
ANDERS FLØISAND, VARDE MEDIA