I en e-post til BT skriver han: - Jeg har lest i lokalmedia om politiet som har brent en gris for å skaffe seg kunnskap om hva som kan ha skjedd dersom teorien om at Dung er blitt brent i forbrenningsovnen i Rådalen stemmer. For å få tilgang til forbrenningsovnen må en for hver tømming registrere seg ved hjelp av et adgangskort.

Lasten blir veid og både bil og sjåfør blir videofilmet. All informasjon finnes i tillegg på veiesedler og dagsrapporter.

Min arbeidsgiver har to biler som leverer avfall fast i forbrenningsovnen, og jeg er ikke sjåfør på noen av disse.

Dersom noen av oss andre sjåfører skal levere avfall i forbrenningsovnen ved en enkel spesiell anledning må vi gjennom det samme kontrollsystem som de faste sjåfører, inkludert registrering og filming på video.

— Jeg leverte avfall i forbrenningsovnen siste gang i månedsskiftet april/mai 2007, avfall fra komprimatoren til Rema 1000 på Myrholtet.

— Etter det har jeg ikke hatt tilgang til forbrenningsanlegget, det vet både politi, administrasjonen i Rådalen og min arbeidsgiver. Å lage et medieshow om brenning av denne grisen nå rett før jul er derfor både unødvendig og svært sårende for meg og min familie.