• Det er frekt at Norsk Studentunion bruker mine penger som student på dette, raser nestleder i Unge Høyre sentralt, Amund Drønen Ringdal.

— Alle som bryr seg om Bergen vil at det skal være nok boliger for studentene, men dette er ikke måten å gjøre det på. Det er helt håpløst å bruke ulydighet, sier Drønen Ringdal, som selv studerer til havbruksingeniør ved Universitetet i Bergen.

Han reagerer kraftig på at Norsk Studentunion, som representerer studentene i Bergen, støtter denne aksjonen, og bruker studentenes semesterpenger til å oppfordre til ulovlige aksjoner.

— Jeg har prøvd å komme i dialog med disse menneskene tidligere, men de er ikke interessert i annet enn trøbbel og bølling.

— Dette er de samme som står bak okkupasjonene på Nygårdshøyden tidligere i år. De sier at det er deres rett, at de ikke anerkjenner eiendomsretten, men vi har tross alt lover og regler i et samfunn.

Drønen Ringdal mener at kommunen burde legge til rette for raskere saksbehandling for folk som ønsker å bygge flere boliger. Han synes også at Studentsamskipnaden kunne brukt flere midler til boliger fremfor andre aktiviteter.

Men det er markedet som skal regulere aktiviteten. Ikke Boligaksjonen.

— Dette er beklagelig. Det eneste de oppnår er vrede, mener Drønen Ringdal.