Ved tretiden natt til lørdag ble politiet varslet av forbipasserende om at det var innbrudd på gang ved YX-stasjonen i Godvik. Bensinstasjonen har alarm, men den er ikke tilknyttet noen sentral.

Da en politipatrulje kom til stedet, var tyvene borte.

— De har nok brukt ganske lang tid på å komme seg inn. De har først forsøkt å bryte opp døren, uten å klare det. Så har de klart å lage et lite hull i glasset og stukket hånden inn for å få opp låsen. Det er sterkt glass, så de må ha holdt på en stund for å få til det, sier daglig leder Karianne Hansen.

Innbruddet i bensinstasjonen er det andre i løpet av et år.

— Det er forferdelig irriterende, det blir så store skader i forhold til hvor lite varer de faktisk tar med seg, sier hun.

Tyvene har nemlig konsentrert seg om noen få typer tobakk, og latt resten stå. Pengene fra kassen var trygt låst inne i en safe.

— De har nok vært raske da de først kom seg inn, sier Hansen.

Hun pleier ofte å gjøre papirarbeid i stasjonen på nattetid, og ergrer seg over at hun ikke var der akkurat denne natten og kunne avverge tyveriet.

— Politiet rykket jo ut med en gang, men rakk ikke å stoppe tyvene. Men hvis det er sånn at kriminelle føler det er tryggere å begå innbrudd nå, er det veldig irriterende. Det er jo oss som blir utsatt for dette det går ut over, sier Hansen.