Natt til mandag ble fire rumenere angrepet av tre andre landsmenn på Bergen Camping i Åsane. BT har tidligere skrevet at voldsepisoden var et resultat av en krangel som oppsto på en grillfest i Fana. Fredag bringer BA ytterligere detaljer om konflikten. Ifølge avisen skal det ha haglet påstander om mafiavirksomhet, trusler og tapt ære.

— Drukket vodka

BA skriver at flere rumenske statsborgere til stede på en påskegudstjeneste i Fana. Etter den inviterte en 38 år gammel mann på grillfest i sin egen hage. Der ble det drukket vodka, og det oppsto krangel, trusler og basketak.

Ifølge siktelsen skal 38-åringen ha truet med kniv og stumpet en sigarett i pannen til en annen mann, ifølge BA. Selv avviser han dette.

Klager over smerter

Torsdag ble 38-åringen og hans bror varetektsfengslet sammen med en annen mann. Politiet har siktet dem for vold under skjerpende omstendigheter etter voldsepisoden på Bergen camping natt til mandag. Politiet mener de tre kom dit som et resultat av konflikten på grillfesten. De tre nekter straffskyld og ba seg løslatt. De hevder de ble lokket inn i en felle og at de handlet i selvforsvar, ifølge BA.

De tre som er siktet for volden har ingen synlige skader, men flere av dem klager over smerter etter slag de de fikk da de hevder de forsvarte seg. De fire som bodde på campingplassen måtte til lege etter angrepet. To av dem ble påført kraniebrudd.