40-åringen var inntil nylig rekrutt i Union MC, men da han forrige fredag ble siktet for å ha prøvd å rane en 31 år gammel mann for 200 000 kroner, skal klubbledelsen ha fått nok.

Flere BT har snakket med bekrefter at 40-åringen har fått foten i baken og klar beskjed om at karrieren i Union er over før den fikk begynt på ordentlig.

– Hva som skjer med ham, er det opp til klubben å avgjøre. Vi har gitt ham flere advarsler, men han har gitt blaffen, sier Sigmund Landro, talsmann for Union.

Ifølge Landro skal ikke klubben ha vært orientert om at den 40 år gamle aspiranten skal ha drevet med torpedovirksomhet på si.

– Dette er en virksomhet vi tar avstand fra, sier Landro til bt.no.

Fire personer sitter nå fengslet siktet for grovt ran mot en 31-åring og en 36-åring fra Bergen. Til sammen skal de ha prøvd å rane de to for 425 000 kroner. Den ene av dem skal ha blitt truet med en ladd pistol mot hodet. Gammel narkogjeld skal være motiver i saken

En 29-åring som mandag ble løslatt av Bergen tingrett, ble likevel fengslet da saken skulle behandles av Gulating i dag. Dermed har politiet fått fengslet alle de fire personene de mener er aktuelle i det grove ranet.

– Vi mener fengslingen av 29-åringen er viktig for vår sak. Videre etterforskning vil vise om det er aktuelt å få flere fengslet, sier politiadvokat Sidsel Isachsen.