En mann skal være død og en kvinne skal være kritisk skadd av knivstikk på Tasta mandag kveld, En tredje person med tilknytning til hendelsen kan ha omkommet i en bilulykke i Bjerkreim en time senere, skriver Stavanger Aftenblad.

— En person funnet død, og en person fraktet til Stavanger Universitetssjukehus fra et hus på Tasta. Pressemelding kommer senere, skriver politiet via Twitter klokken 21.18 mandag kveld.

Drapssak

Klokken 22.10 kom pressemeldingen der det heter at saken etterforskes som en drapssak.

— Politiet er interessert i å få kontakt med en person som har tilhørighet til adressen og muligens har informasjon i saken, skriver politiadvokat Karen Mork i pressemeldingen fra Rogaland politidistrikt.

Det fremgår ikke av pressemeldingen om denne personen er den samme som en time senere ser ut til å ha omkommet på E39 i Bjerkreim da personbilen kolliderte med en lastebil.

Tre ambulanser

Aftenbladets fotograf Tommy Ellingsen var ved åstedet ved 20.30-tiden.

— Det er tre ambulanser på stedet nå. Politiet har sperret av et stort område rundt huset. Flere vitner er avhørt på stedet, og et vitne ser ut til å være tatt inn til avhør, sier Ellingsen.

Væpnet politi

Klokken 20.50 ankom bevæpent politi til åstedet. Det er uvisst om de jakter en ukjent gjerningsperson eller om de har andre oppgaver.

Politiet tok seg mandag kveld inn i en bolig på Tasta i Stavanger etter melding om at det var blodspor utenfor boligen, får Aftenbladet opplyst av en pålitelig kilde.

Kommunal bolig

Ifølge naboer på stedet skal tragedien ha utspilt seg i en kommunal bolig.

Inne i boligen skal politiet har funnet to personer, enn mann og en kvinne. Mannen skal være konstatert død, mens kvinnen skal være kritisk skadd etter knivstikk.

Etterlyst bil i bilulykke?

Ifølge en kilde ble en grå Renault Laguna etterlyst etter hendelsen på Tasta. Ved 21.30-tiden mandag kveld bekrefter vakthavende i Brannvesenet i Sør-Rogaland at det vært kollisjon mellom en lastbil og personbil på E39 ved Vinningland i Bjerkreim like før 21.30-tiden mandag kveld.