Arna-Bjørnar – Tertnes J96 (0 — 1) 1 – 4

God første omgang av Arna Bjørnar

Kampen åpnet jevnt og det var Arna Bjørnar som var farligst frempå med et skudd rett utenfor målet til Helene i det 2.min. Arna var også farlig frempå noen minutter senere.

Det hadde ikke vært ufortjent om Arna ledet etter de første 10 min. Et Arna lag som består av flere raske og tekniske spillere.

Utover i omgangen kom Tertnes mer med i kampen og Tertnes sin midtbane anført av Stine skapte flere sjanser men både Amalie og Sarah klarte ikke å få ballen i mål. I det 16. min slo Sarah en flott pasning inntil Stine som slo en veggpasning med Beate og kom alene med keeper og scoret sikkert 0 -1.

Tertnes fortsatte å presse utover i omgangen og burde ha scoret flere mål med Amalie og Beate som begge var gode i denne kampen. Helt på tampen av omgangen fikk en Arna spiller stå alene på 13 -14 m. og smelte ballen i tverrliggeren og over.

Enveiskjøring

Tertnes byttet litt på laget i andre omgang og regnet med at Arna kom mer med i kampen. I stedet storspilte Abira som spiss og Helene på høyrekanten.

Helene satte i gang det ene angrepet etter det andre. Helene var veldig dyktig til å finne Stine som lå dypt på midtbanen og fordelte ballene fint til spiss og kant. Det var også Helen som i det 15. min kunne øke ledelsen til 0 – 2 etter å ha fanget opp en retur fra Arna keeperen.

Tertnes skapte den ene sjansen etter den andre med Amalie og i det 17. min knallet Stine inn et langskudd etter at Helene hadde kommet til dødlinjen og fikk lagt ut i feltet igjen til Stine. 0-3. I det 20.min fikk Amalie lønn for strevet og satt inn 0-4. Arna Bjørnar fikk ett mål helt på slutten av 2.omgang etter at Tertnes var begynt å bli sliten av all løpingen.

Lagleder Benedikte Rygel sa i en kommentar etter kampen:

— Dette er en av de beste kampene Tertnes har spilt og spesielt kantenes evne til å komme til dødlinja og legge ut i feltet begynner å sitte bra. Det skaper mange målsjanser.

Sarah kjemper om ballen med Arnas keeper.
Arne Henning Holen
Trener Jonny Klemetsen legger opp taktikken for 2.omgang.
Arne Henning Holen