Totalt fire personer ble drept da den norsk-pakistanske mannen søndag kom til Pakistan. Politiet i Bergen ble søndag varslet av en familie i byen at en pakistansk mann bosatt i Bergen var drept, men de kan foreløpig ikke bekrefte at dette faktisk har skjedd.

Den drepte norsk-pakistaneren skal ifølge lokalt politi være i 50-årene.

Også hans mor på 90 år, hans søster og sjåføren hans ble drept. To andre personer ble skadet i hendelsen.

Har en sønn i Norge

Politiet i Lalamusa opplyser til Aftenposten at de vet hvem drapsmannen er, og at det ser ut som at dette er en hevnaksjon.

Sønnens kone døde i fjor, og personen politiet mener er drapsmannen, skal være en slektning av henne.

Han er spansk-pakistansk og bor til daglig i Spania. Politiet mener han fortsatt befinner seg i Pakistan, men de har ikke klart å pågripe ham.

De to familiene skal ifølge lokalt politi ha kranglet om landområder tidligere.

Ifølge TV2 bekrefter pakistansk politi at den norske borgeren ble drept i sitt eget hjem i lansdsbyen Jatria sammen med tre andre personer.

Gjerningsmannen drepte ifølge politiet sin egen onkel, tante, bestemor og sjåfør med et Kalasnikov-gevær mens de satt i hagen utenfor huset sitt.

Arbeider med saken

Pressekontakt Kjetil Elsebutangen i Utenriksdepartementet bekrefter at UD jobber med å undersøke opplysninger om at en mann bosatt i Norge er drept i Pakistan, men kan ikke gi kommentarer ut over det. Det samme gjør politiet i Bergen.

— Vi arbeider med saken, men det er for tidlig å si noe om hva som har skjedd, sier Rigmor Isehaug, leder ved vold- og sedelighetsavsnittet i Hordaland politidistrikt.

- Kan du bekrefte at mannen er drept?

— Jeg kan ikke bekrefte noe.

Utenriksdepartementet opplyser til bt.no at personell fra ambassaden i Islamabad er reist til Lalamusa, der det lokale politiet etterforsker saken.