Franske Timmy Tarerizm, eller Tarestyles som han kaller seg,har drevet med lovlig graffiti siden 1990-tallet. I 2001 flyttet han til Norge,hvor han blant annet driver postordre for graffitiartikler.

Til nå er han den eneste som har kommentert videoen til TRSHpå nettstedet VIMEO.

— Jeg ble ikke sjokkert over det jeg så. For oss som drivermed graffiti er det fascinerende og gøy å se på. Men dette er først og fremstvandalisme, sier Tarerizm, og påpeker at han på ingen måte oppfordrer tilvandalisme.

— Vandalisme er grovt skadeverk. Men for noen er ogsåvandalisme kunst, sier han.

- Hvorfor tror du at de har publisert videoen?

— Det spørs hvorfor man driver med graffiti. For noen er detspennende, det er ulovlig, det er gøy, det er farlig og det er masse adrenalin.Det er en god måte å vise seg frem på, og de tenker sikkert ikke på at deødelegger ting, men lager noe som ansees som kunst.

- Vet du hvem dette?

— Jeg har absolutt ingen aning om hvem de er. Og det er braat jeg ikke vet det.

Tarerizm mener graffitisceneni Bergen er mer kunstorientertenn preget av vandalisme. Han drar også frem at grafitti er stensilkunst ogveggkunst, i tillegg til togmaling.

— Jeg kjenner faktisk til flere kunstnere i Bergen som ikkedriver med hærverk. De er veldig positive og har for eksempel workshops, og deter mye bra som skjer i dette Bergensmiljøet. Generelt kan graffitimiljøet værelite og lukket, og preget av hvilken retning du driver med.