— Vi er vanlige familiefolk som har arbeid og som gjør opp for oss. De har ingen ting på oss, men bruker pressen til å tegne et mest mulig negativt bilde, sier medlemmet til BT.

Han er ingen talsmann for klubben, men sier at han uttaler seg som enkeltmedlem.

— Det er ingen bombe at dere ringer i dag. Vi vet jo at saken mot Union-medlemmene startet i dag. Politiet og pressen har i mange år forsøkt å konstruere konflikter mellom mc-klubbene.

— Vi i Hog Riders har ingen fiender, bare venner, sier medlemmet.

— Union skal ha tilhold i samme hus som dere?

— Dette er et stort bygg. Vi leier en etasje, og den er det bare Hog Riders som leier.

— Politiet sier at 45 prosent av gjestene på festen hos dere har kriminelle bakgrunn, og at dere er en del av organisert kriminalitet?

— Det er bare latterlig. Ingen i Hog Riders, meg bekjent, er dømt for noe som helst. Vi er en gjeng kamerater som holder sammen her ute og er kommet for å bli, sier han.

— Politiet har vel funnet et eller annet som noen av gjestene har gjort i tenårene, og så er de i deres øyne kriminelle.

— Kilder sier at gamle Union-medlemmer har gått over til dere og at politiet tror dere er i ferd med å bli en del av Hells Angels?

— De sier vel det. Ingen fra Union er kommet til oss det jeg vet, og hadde vi ønsket å være noe annet enn Hog Riders hadde vi vært det for lenge siden. Vi er en stolt gjeng som har lange tradisjoner.

Han er oppgitt over at politiet under festen for to uker siden møtte opp med store styrke for å sjekke gjestene.

— De burde heller vært inne i byen og passet på jentene mine. Det er der vold og kriminalitet foregår. En mc-fest er det tryggeste stedet man kan være. Når hørte du at noen ble skadet på en mc-fest? Det skjer ikke, for vi har kontroll.

Medlemmet forteller at naboene i Kjøkkelvik har gått fra å være negative til å bli positive.

— Før var de plaget med innbrudd i båthavnen. Nå etter at vi kom hit følger vi med på hvem som lusker rundt her. De naboene vi har snakket med har ikke noe å utsette på oss, men politiet gjør tydeligvis alt de kan for å mistenkeliggjøre oss, sier Hog Riders-medlemmet.

HOG RIDERS: - Vi er familiefolk, sier et medlem.