35 år gamle Aronsen var en av tre personer som ble truffet av den rullende bilen. Nå forteller han hvordan han opplevde hendelsesforløpet som endte med at Harald Kjellevold omkom ved bensinstasjonen på Spelhaugen.

— Vi var tre som sto i kø foran boden. Det var to foran meg. Jeg tror en kvinne sto fremst, deretter mannen som mistet livet og jeg bakerst, sier Aronsen.

Husker sirener

— Hvordan opplevde du hendelsen?

— Min samboer satt i bilen vår som var parkert like ved boden. Jeg husker at jeg sto i kø for å kjøpe reker, og så smalt det. Det var et vanvittig smell. Samtidig ble jeg truffet av bilen i bakhodet. Jeg ble kastet sidelengs, slik at jeg ikke kom i klem mellom bilen og boden, sier Aronsen.

Han mistet bevisstheten, men er usikker på hvor lenge han var borte.

— Da jeg våknet, var bilen flyttet av noen. Den sto ikke inntil boden. Jeg husker jeg hørte sirener, men vet ikke hvor lenge jeg var borte, sier Aronsen.

- Fikk ikke forvarsel

Han føler med både familien til mannen som omkom og føreren av bilen som rullet av gårde.

— De har det ikke godt nå, sier han.

Ifølge Aronsen hørte samboeren et hyl like før bilen traff de tre og boden.

— Sannsynligvis har noen sett bilen komme og forsøkt å varsle, men jeg fikk ikke med meg noe forvarsel om at bilen kom rullende, sier han.

Avhør mandag

Aronsen ble undersøkt på legevakten etter hendelsen. Deretter fikk han reise hjem. Han føler seg i fin form, samtidig som han føler med de andre berørte.

Føreren av bilen skal avhøres av politiet i Fyllingsdalen mandag.

— Bilen er hos Biltilsynet for tekniske undersøkelser. Så skal avhør gjennomføres. Det er for tidlig å si noe om årsaken til at dette skjedde, sier politiførstebetjent Rune Mjelde ved Bergen vest politistasjon.